• Вхід/Реєстрація
шукати в знайденому
Розширений пошук
09:00 - 18:00 (Пн-Пт) +38 (097) 340-72-33

А Ви вже підготували цікаві подарунки на 8 березня?

Наближається весна, а з нею і всіма улюблене свято 8 Березня. Жінки з нетерпінням чекають подарунків і уваги в цей день. А чоловіки з невеликою панікою в очах, але з любов'ю і трепетом вибирають подарунки найважливішим жінкам у своєму житті. Ламають голови в спробах згадати, що ж вона хотіла на подарунок, бігають по найкращим бутіках міста і витрачають дуже багато часу в інтернет-магазинах

Зупиніться! Не мучте себе! Наш магазин пропонує незвичайний цікавий подарунок, в якому зібрані і краса, і оригінальність, і ефект «ВАУ!». Все тут, на сторінках нашого каталогу. Компанія WoodPosters допоможе Вам з вибором!

Чому кращий подарунок до 8 Березня - картина?

Передсвяткова метушня здатна довести до нервового тику навіть найстійкіших чоловіків, але емоції від сюрпризу знімають будь-яку втому.

Постер на стіні - це особливий елемент декору, який задає стиль і настрій всій кімнаті. Він допоможе візуалізувати мрії або приємні спогади. Адже гола стіна зовсім не радує око. Прості речі приносять радість. Яскравий приклад - дерев'яні постери. Душевно, красиво і креативно прикрасять стіни будинку або робочого простору. Картина в подарунок на 8 березня - відмінний спосіб підняти настрій собі, своїм близьким і друзям.

Постер в подарунок мамі на 8 березня - з любов'ю і теплом

Мама - головна жінка в Вашому житті. Будучи дитиною, кожен з Вас малював для неї маленькі різнокольорові малюнки і приносив, щоб подарувати, ховаючи за спиною. Ви малювали будинок, сім'ю, свої мрії. Мама з розчуленням Вас дякувала, а малюнки ховала на пам'ять. Минуло багато років, а бажання викликати у мами такі ж теплі емоції радості і любові залишилося.

Прекрасним нагадуванням і асоціацією з днями Вашого дитинства, буде подарунок для мами у вигляді постера, на якому можна відобразити щасливі обличчя всієї родини. Усміхнена мама, в оточенні радісних дітей і онуків. Така картина залишить в серці море любові і вдячності.

А якщо Ваша мама цінитель високого мистецтва, то в магазині WoodPosters Ви можете замовити постер з репродукцією картини улюбленого художника мами, що неодмінно викличе бурю естетичного задоволення.

Красиві натюрморти з соковитими фруктами або ароматною кавою, піднімуть апетит, і буде викликати у мами бажання приготувати смачненьке до приїзду в гості дітей.

Якщо Ваша мама дуже любить тварин, то відмінним подарунком стане картина з кішкою. Непосидючі кошенята піднімають настрій. І головне, кішка - священна тварина, хранителька домашнього вогнища і оберіг від негараздів.

Краса благородних лебедів здатна прикрасити будь-який інтер'єр. Символ єдності і любові. Ці птахи багато століть присутні в творах мистецтва і не втратили своєї актуальності і сьогодні.

Картина в подарунок на 8 березня - з обожнюванням для коханої

Для прекрасної половини людства, - символу всього самого ніжного і жіночного, не обмежуйте свою фантазію квітами, пляшкою шампанського і поцілунком в щічку. Привнесіть маленьку родзинку в її життя!

Фотопортрет у вигляді картини, на якому зображені Ви з дружиною - полотно, що виткане з любові і щастя. Ви можете повісити такий подарунок на стіну в обителі Вашої любові - в спальні.

У нашому магазині WoodPosters Ви зможете зробити замовлення її улюбленого фото на дерев'яному постері. Або об'єднайте значущі і забавні знімки на одному полотні, і вона буде нескінченно рада.

Прекрасний пейзаж - універсальний вибір для подарунка коханій жінці. Гармонія в будь-якому інтер'єрі і можливість насолодитися красою природи (особливо якщо за вікном міські джунглі). Зображення безкраїх полів, широких річок або розкішних густих лісів в доповненні з заспокійливими заходами сонця. Переважаючі м'які теплі відтінки таких картин, дозволяють гармонізувати сучасні інтер'єри, роблячи їх більш спокійними.

Картини для жінки з зображенням моря, синіх хвиль, морських заходів сонця занурять її в мрії і ностальгію. Морські пейзажі гармонійно виглядають в будь-якій кімнаті.

На замітку! Якщо у Вас є улюблені пам'ятні місця з подорожей по різних куточках планети, Ви можете зробити індивідуальне замовлення постера із зображенням цього місця, звернувшись до менеджерів нашого магазину.

Можна замовити як дівчині, так і мамі, в подарунок на 8 березня картину із зображенням улюблених квітів. Величні троянди або ніжні лотоси стануть значущою прикрасою для будинку. Романтична сакура наповнить кімнату любов'ю. Оксамитові маки - яскравий вибір для насиченого теплими відтінками приміщення. Зображення цієї квітки радять розміщувати на стінах в спальні, для залучення позитивної енергії і посилення почуттів.

Не всі жінки оцінять ніжні і романтичні подарунки. Можливо, Ваша дівчина любить брутальних супергероїв? Підбірка постерів в нашому каталозі потішить найвідданіших фанаток.

Постер в стилі поп арт - відмінний подарунок дівчині на 8 березня, яка віддає перевагу активному способу життя, любить яскраві кольори і не визнає сірих буднів!

Цікавий подарунок на 8 березня - з глибокою повагою для співробітниці

Кожен робочий день наповнений стресом і тривогами. Спробуйте зробити похмурі стіни офісу привабливішими. Скористайтеся прекрасним святом весни, щоб порадувати співробітниць і прикрасити місце роботи за допомогою постерів.

Якщо Ваш керівник жінка, її кабінет є показником статусу. Додайте трохи комфорту. В якості подарунка для керівника підійде картина із зображенням міст, урбаністичних і природних пейзажів, або з глибоким філософським або символічним змістом.

Картини в кабінет керівника по фен-шуй сприяють поліпшенню духовного і матеріального стану. Благотворно впливають на робочу атмосферу.

Чорно-білі картини відрізняються лаконічністю і стриманістю. Композиції з поєднанням ефекту 3D користуються широкою популярністю. Стильний і приваблюючий до себе увагу елемент декору відмінно впишеться в інтер'єр робочого простору.

У приймальні керівника місце для картини з мотивуючим змістом. Смішні і з прикольними написами постери доречні будуть в кімнаті відпочинку. Мають здатність розрядити обстановку і підняти настрій.

Корпоративні постери з фірмовим стилем - це щось неабияке й оригінальне. Оформіть картину в корпоративному кольорі, додайте логотип і слоган. Зробіть кілька варіантів і подаруйте і керівнику і колегам.

У подарунок колезі підійдуть картини з ненав'язливими сюжетами, абстракцією, без хитромудрих узорів. Але без темних відтінків, щось пастельна і нейтральне. Спокійні тони сприяють відновленню сил після важкого робочого дня.

Залучать удачу і позитивно вплинуть на самопочуття Ваших колег картини із зображенням доріг, річок і морів. Човни і кораблі, а також водоспади - символізують матеріальне благополуччя. Зображення гір - символ стабільності для сучасного офісу, що надає впевненості і відчуття, ніби знаходишся на вершині світу.

Постер на стіну - правильний вибір до 8 Березня

Хочете потримати в руках, помацати постер перед покупкою? Приходьте в наш фірмовий магазин або зробіть замовлення онлайн прямо зараз не виходячи з дому.

При підготовці замовлення виникли питання, ідеї і пропозиції - обов'язково напишіть менеджерам на електронну адресу woodposters.order@gmail.com або за номером телефону +38 (097) 340-72-33.

Переходьте в наш великий каталог, щоб вибрати і купити дерев'яний постер. Серед казкових незабутніх пейзажів і небувалої краси квітів, кумедних написів і улюблених героїв фільмів, акторів, Ви обов'язково знайдете той самий постер, що викличе бурю яскравих емоцій і бажання весь час тримати його перед очима.

Вартість дерев'яного постера на замовлення з Вашим улюбленим фото або зображенням дуже доступна, чого не можна сказати про коштовності і брендові речі. А захоплення і радості приносять не менше!

16.02.2021
  • Безкоштовна
    доставка
    по Україні при замовленні понад 1500 грн або самовивіз із шоуруму у м. Кременчук
  • Можливість повернення товару
    протягом 14 днів Ви може замінити або повернути товар за будь-яких причин
  • Унікальна технологія створення
    використовуємо перевірений роками авторський метод виробництва
  • Необмежений
    асортимент
    ми залюбки створимо постер за Вашим індивідуальним замовленням
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація