• Вхід/Реєстрація
шукати в знайденому
Розширений пошук
09:00 - 18:00 (Пн-Пт) +38 (097) 340-72-33

Декор для бару: як зробити місце атмосферним

Кожний із нас має улюблені бари чи паби, які ми відвідуємо знову і знову. Чому вони стають популярним місцем зустрічі із друзями та рідними? Звичайно, нас приваблюють смачні напої, уважний персонал та люб’язне обслуговування у закладі. Безперечно, всі ці фактори відіграють величезну роль у нашому виборі бару для посиденьок ввечері. Але не вирішальну! Креативне оформлення інтер'єру за допомогою дерев’яних постерів із зображенням різноманітних коктейлів на стінах чи навіть ціла композиція відразу викличе інтерес у відвідувача та створить приємне загальне враження.

Як правильно декорувати стіни у барі?

Якщо Ви стали власником подібного закладу важливо подумати про оригінальне оформлення. Настінний декор у барі має створювати атмосферу свята та затишку, адже люди приходять, щоб весело провести вечір та розслабитись із друзями після важкого робочого дня. Саме з цієї причини власники закладів вкладають величезні кошти у банальне прикрашання стін. Для будь-якої стилістики бару в інтер’єрі ідеально впишуться дерев’яні постери.

Погодьтеся, безглуздо вішати паперові плакати у рамці із іронічними написами на вишуканих шпалерах в елегантному інтер’єрі лаунж-бару.

Тренди у настінному оформленні

Зараз у моді заклади оформлені під лофт або, так званий, хіпстерський стиль. Це чудова можливість для дизайнера позбутися купи непотрібного мотлоху в інтер’єрі бару і залишити лише мінімалізм у оформленні, наповнити приміщення простором та додати стильні дерев’яні постери на стіни. Вінтажні вироби відразу створять затишну атмосферу у закладі. Відвідувачі будуть захоплено розглядати незвичайний формат декору і тематичні підбірки постерів. В результаті, Ваші гості не захочуть йти, незважаючи на простий дизайн бару — цегляні стіни прикрашені зображеннями із улюбленими алкогольними напоями.

Барна стійка, як ключовий елемент у закладі

Що стосується основного оформлення інтер'єру, то не виникає жодних сумнівів, що прилавок із алкогольними напоями — це серце бару. Під час декорування закладу дизайнери приділяють йому особливу увагу. Робоче місце бармена має бути дуже добре продуманим не тільки із боку конструкції, ергономіки та комфорту, а й оригінального зовнішнього вигляду. Для цього варто прикрасити барну стійку цікавими елементами. Наприклад, дерев’яними постерами із зображенням склянок із віскі чи келихом вина.

Головне — не перестаратись із кількістю об’єктів настінного декору. Слід враховувати, що за барменом вже знаходяться полиці із безліччю пляшок різної форми з яскравими етикетками. Це може навантажувати сприйняття відвідувачів. Тому настіннний декор барної стійки має бути тематичним та не агресивним.

Цікаві дрібниці у інтер’єрі бару

У настінному оформленні закладу важливу роль відіграють різні елементи декору. Дерев’яні постери можуть виконувати різні функції: прикрашати барну стійку або створювати тематичні композиції над столами у залі. Багато барів використовують меню над прилавком, яке виконане у великому форматі на листі фанери. Така оригінальна презентація карти алкогольних напоїв дуже зручна при виборі клієнтів. Перелік коктейлів на звичайному папері чи картоні швидко втрачає охайний зовнішній вигляд і власнику доводиться постійно оновлювати. Альтернативний варіант меню із фанери не ламається, завжди залишається яскравим і не псується.

Де замовити настінний декор для атмосферного бару

Інтернет-магазин WoodPosters має величезний каталог для оформлення будь-яких приміщень. Ми допоможемо Вам визначитися із тематикою, форматами та порекомендують цікаві підбірки дерев’яних постерів. Також ми можемо виготовити вироби із індивідуальним дизайном — логотипом чи айдентикою бару. Із нашим настінним декором Ваш заклад буде вигідно виділялися на фоні конкурентів і приваблювати постійних і нових відвідувачів для теплих посиденьок та гучних свят.

Пам’ятайте, не тільки правильно, а й стильно оформлений інтер’єр приміщення відіграє важливу роль в успіху та популярності бару у Вашому місті.

21.01.2022
  • Безкоштовна
    доставка
    по Україні при замовленні понад 1500 грн або самовивіз із шоуруму у м. Кременчук
  • Можливість повернення товару
    протягом 14 днів Ви може замінити або повернути товар за будь-яких причин
  • Унікальна технологія створення
    використовуємо перевірений роками авторський метод виробництва
  • Необмежений
    асортимент
    ми залюбки створимо постер за Вашим індивідуальним замовленням
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація