• Вхід/Реєстрація
шукати в знайденому
Розширений пошук
09:00 - 18:00 (Пн-Пт) +38 (097) 340-72-33

Ексклюзивні дерев'яні постери S.T.A.L.K.E.R.2

Друзі, як ви напевно знаєте, українська компанія GSC Game World вже кілька років займається розробкою довгоочікуваної гри S.T.A.L.K.E.R. 2. Офіційна інформація про це була опублікована і на сторінці студії, і в соціальних мережах. У гри вже є сайт, а також приблизна дата релізу — 2021 рік.

23 березня 2020 року, на честь тринадцятиріччя S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl компанія GSC Game World продемонструвала перший офіційний скріншот S.T.A.L.K.E.R. 2 на Unreal Engine. Знімок вийшов дійсно атмосферним. Фани похвалили авторів гри за високу деталізацію дерев і непогану композицію.

І поки компанія на всю працює над сиквелом улюбленої мільйонами геймерів усього світу гри S.T.A.L.K.E.R.2 ми підготували для затятих фанатів крутезний сюрприз! WoodPosters за підтримки GSC Game World створили два види ексклюзивних дерев'яних постерів, щоб справжні сталкери легше і приємніше чекали вихід продовження легендарної гри.

Хоч розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 перейшли на дистанційну роботу, у зв'язку з коронавірусом COVID-19, ми сподіваємось, що це ніяк не вплине на дату виходу гри та інші плани творців.

Тому, WoodPosters прохає фанів дотримуватися заходів безпеки: залишатися вдома, ретельно мити руки з милом і грати в свої улюблені ігри. І бажаємо, щоб атмосфера самотності і безлюдних вулиць якнайскоріше покинула реальне життя і залишилась тільки у віртуальному.

13.04.2020
  • Безкоштовна
    доставка
    по Україні при замовленні понад 1500 грн або самовивіз із шоуруму у м. Кременчук
  • Можливість повернення товару
    протягом 14 днів Ви може замінити або повернути товар за будь-яких причин
  • Унікальна технологія створення
    використовуємо перевірений роками авторський метод виробництва
  • Необмежений
    асортимент
    ми залюбки створимо постер за Вашим індивідуальним замовленням
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація