• Вхід/Реєстрація
шукати в знайденому
Розширений пошук
09:00 - 18:00 (Пн-Пт) +38 (097) 340-72-33

Оригінальний подарунок для дитини будь-якого віку

Вибрати подарунки дітям – завжди нелегка справа. Здається, у дитини завжди є всі можливі іграшки і гаджети. А хочеться зробити подарунок особливим. І щоб він обовʼязково сподобався. Починається штурм іграшкових та сувенірних магазинів та нескінченне перелистування сторінок в інтернеті. А все значно простіше - оберіть деревʼяний постер для дитини, який стане не тільки класним подарунком, а і чудовою прикрасою кімнати.

Що ж подарувати дитині на свято?

По-перше, не варто впадати у відчай! Насправді, у Вас немає жодних рамок та обмежень! Щоб підібрати той самий ідеальний варіант презента варто згадати інтереси та включити на повну творчий потенціал – Ваш та дитини. По-друге, інтернет-магазин WoodPosters пропонує розглянути яскраві та корисні ідеї подарунків, які підштовхнуть Вас до креативного сюрпризу та водночас вибору оригінального настінного декору у дитячу кімнату.

Деревʼяні постери WoodPosters можуть бути як самостійним подарунком. так і доповненням до основного. Вони не лише прикрасять пусту стіну у кімнаті, а й створять затишок і навчатимуть із малечку важливим істинам: доброті, любові до рідної мови, взаємній підтримці. А у випадку виготовлення індивідуального постеру з фото дитини – закарбують памʼятний момент.

Як підібрати дерев’яний постер дитині у подарунок?

Вибір презента для малечі, як то кажуть, “завдання із зірочкою”. Бо саме в дитинстві ми відчуваємо найяскравіші емоції від подарунків та створюємо незабутні спогади на все життя. Тому WoodPosters створили п’ять порад для ефективного пошуку презенту для маленького іменинника.

  • Даруйте корисні речі. Корисний подарунок - це не обовʼязково енциклопедія чи набір для експериментів. Хто сказав, що настінний декор може не сподобатись діткам? Тим паче, якщо він буде відображати їх інтереси чи захоплення. Ми радимо зробити акцент на речах, які будуть надихати та мотивувати: фото кумирів чи зображення, що відображають заповітні мрії дитини. Наприклад,  карту світу на деревʼяному постері, щоб дитина вивчала світ і відмічала країни, у яких мріє побувати. Такі постери підійдуть як п’ятирічному хлопчику, так і дванадцятирічній дівчинці.
  • Оберіть дитині особливий подарунок. Будь-який презент набуває ще більшої цінності, коли він створений спеціально для Вашої малечі. Це може бути дерев’яний постер, на якому зображена улюблена тваринка: котик, собачка або, можливо, смішний єнот. Або картинка, яка пов'язана з його інтересами чи хоббі. Наприклад, улюблений футболіст чи лого футбольного клубу або зображення автомобілів, мотоциклів чи вітрильників. А може дитина шаленіє від усього, що повʼязано з космосом та мріє підкорити ці простори, як Ілон Маск?
  • Влаштуйте сюрприз від усієї сім’ї. Чому б не залучити всю родину для організації грандіозного свята для дитини? Сімейні посиденьки із купою презентів не тільки назавжди закарбуються у пам’яті Вашої малечі, а й об'єднають усю сім'ю довкола радісної події. Тому у нагоді стане створення спільної композиції із декількох дерев’яних постерів у подарунок для дитини.
  • Створіть довговічний талісман для малюка. Найкращі подарунки дитинства — ті, що багато років нагадують нам про особливі моменти, важливі дати та найрідніших людей. Тому Ви власноруч можете закарбувати у крутому індивідуальному постері перший малюнок чи текст улюбленої пісеньки дитини, або ж відобразити смішні “крилаті” фрази, які зрозуміють тільки у Вашій родині та зберегти їх на довгі роки. А може є памʼятне фото, яке надто класне для того, щоб просто вклеїти його у альбом? То саме час замовити індивідуальний постер! Цей подарунок стане особливою річчю та буде прикрасою для дитячої кімнати.
  • Залучіть малечу до вибору подарунку. Навіщо “вигадувати велосипед”, довго гадати та обирати серед безлічі варіантів презентів. Наприклад, гортати наш величезний каталог на сайті ;) Якщо можна просто запитати у Вашої дитини, який настінний декор вона візуалізує у своїй кімнаті. А далі — просто оформити замовлення на бажаний дерев’яний постер у нас на сайті. Такий варіант стане зручним і комфортним, як для батьків, так і для іменинника. Бо буде відповідати на 100% захопленням та інтересам Вашої малечі.

Що варто враховувати при виборі подарунку дитині?

Вік дитини. Для малечі підійдуть зображення з милими тваринками або простими яскравими фразами, а для дітей старше - актуальніше відображати їх захоплення, хоббі та мрії. Індивідуальні постери із пам'ятним фото також більше оцінять діти більш старшого віку.

Інтереси Вашої дитини. Це перше і найважливіше правило. Не варто дарувати “що-небудь”, аби просто був сам факт подарунку. Діти більш емоційні. І їм не важлива вартість подарунка. Головне, щоб це було щось особливе, що відповідає інтересам та вподобанням дитини.

Матеріал. Батьки, що приділяють увагу екологічному вихованню дитини обирають натуральні матеріали не тільки при оформленні кімнати. А й навіть при виборі презенту для малечі на День народження. Тому ми радимо обирати натуральні та довговічні матеріали. Перевага нашого декору полягає у тому, що зображення наноситься на фанеру за допомогою професійного принтера із стійким УФ-друком та безпечними фарбами. Тому наші дерев’яні постери  будуть багато років служити чудовою прикрасою у дитячій кімнаті.

Безпечність. Будь-яка річ, яка опиняється у руках чи в кімнаті Вашої дитини має гарантувати легку та просту взаємодію. Дерев’яні постери завдяки надійній фурнітурі позаду легко кріпляться на цвях чи шуруп у стіні. А також наші вироби тактильно приємні та міцні, тому роздивляючись постер, дитина не зможе поранитись чи поколоти пальці.

Легке очищення. Всі дерев’яні постери вкриті шаром матового акрилового лаку. Тому регулярне вологе прибирання ніяк не впливає на зовнішній вигляд виробів. Цей важливий нюанс (!) дозволяє безпроблемно протирати пил та попереджує виникнення алергії у дитини.

Чому подарунок дитині варто купити у інтернет-магазині WoodPosters?

Одна з головних переваг наших виробів — це унікальне оформлення та довговічність. Навіть після того, як дитина підросте, дерев’яний постер збережеться. Він стане символом приємних спогадів для дитини про незабутнє свято. У нашому інтернет-магазині Ви також зможете замовити дерев’яний постер із індивідуальним зображенням. Такий презент буде ще більш душевним, зворушливим і неповторним.

Величезний каталог WoodPosters дозволяє обрати маленькому імениннику оригінальний та незабутній презент на День народження. Для зручності підбору подарунку у нас на сайті є поділ за категоріями (“Постери в дитячу кімнату”, “Мультфільми”, “Фільми і серіали”, “Авто/мото”, “Подорожі”). Оформлення замовлення складає декілька хвилин, а оперативну доставку дерев’яних постерів по всій Україні здійснює Нова пошта чи Укрпошта.

10.08.2022
  • Безкоштовна
    доставка
    по Україні при замовленні понад 1500 грн або самовивіз із шоуруму у м. Кременчук
  • Можливість повернення товару
    протягом 14 днів Ви може замінити або повернути товар за будь-яких причин
  • Унікальна технологія створення
    використовуємо перевірений роками авторський метод виробництва
  • Необмежений
    асортимент
    ми залюбки створимо постер за Вашим індивідуальним замовленням
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація