• Вхід/Реєстрація
шукати в знайденому
Розширений пошук
09:00 - 18:00 (Пн-Пт) +38 (097) 340-72-33

Переможні дерев'яні постери для непереможної нації

Від веселого повсякденного життя українці вмить перейшли до воєнного стану. 24 лютого став переломним днем для всієї країни. Життя мільйонів людей в один момент поділилось на “до” та “після”. Звісно, що це був шок. Як дорослим, так і дітлахам довелось дізнатись, що таке бомбосховище, склад “тривожної” валізки, встановити на телефон додаток із волаючою сиреною, навчитись спати та працювати у коридорі на матраці… Та бути готовим до всього. За ці 3 місяці ми відчули усі можливі емоції: від страху та паніки до нестримного бажання “розірвати” голими руками усіх ворогів. Єдине, що рятувало від того, щоб остаточно не втратити здоровий глузд — це 100500 мемасів у чатах та купа жартів про “вєлікого чмоню”. 

Команда WoodPosters з перших днів вторгнення рашистів одностайно вирішила не зупиняти роботу. Нам відразу стало зрозуміло, що довоєнний формат постерів зі старими дизайнам на кшталт “Світу потрібен твій БРЄД” зараз не актуальний. Нові реалії існування надихнули нашого директора Петра на створення окремої колекції воєнних агітаційних постерів. Тому в хід пішла нова колекція.

Спочатку, ми безкоштовно відправляли наші новинки на передову, у військові частини та пункти територіальної оборони, щоб підтримати усіх, хто у першу чергу задіяний для спільної перемоги. Потім стали отримувати різні пропозиції від волонтерів та художників щодо співпраці. Загалом, за час війни були відправлені сотні безкоштовних постерів у різні куточки країни.

Незабаром у соц. мережах ми все більше отримували коментів та повідомлень у Діректі та Месенджері від постійних клієнтів, що “Рєбзі, камон, хочемо замовити нові постери!”. Це стало своєрідним викликом і стимулом до повернення у нормальний ритм життя та звичайного графіку роботи. Ми вирішили згуртуватись за улюбленою справою. За тим, що вміємо робити найкраще — виготовляти мотиваційний настінний декор. Щоб не тільки підтримати українців, а й економіку нашої країни. 

Кожен із дизайнів був створений у певний період часу та пов’язаний із тими чи іншими болючими для нас подіями чи новинами війни. Ми хотіли передати через наші дерев’яні постери почуття та емоції більшості українців. Але не загострювати болючі моменти, а навпаки — трансформувати у сміх та подарувати позитивні емоції. 

Згодом ми налагодили виробництво наших постерів і з’явилась можливість продавати актуальний настінний декор усім бажаючим. І тепер кожен українець може прикрасити свій дім чи офіс воєнним постером!

Ми всі знаємо, що Україна обов’язково переможе! Нас усіх об’єднали спільна трагедія та бажання знищити тих, хто протягом усієї історії нашої великої і незалежної країни намагається знищити наш народ. Та ми сміливі, чесні, працьовиті і,голове, волелюбні. Ніколи не скоримось!

24.05.2022
  • Безкоштовна
    доставка
    по Україні при замовленні понад 1500 грн або самовивіз із шоуруму у м. Кременчук
  • Можливість повернення товару
    протягом 14 днів Ви може замінити або повернути товар за будь-яких причин
  • Унікальна технологія створення
    використовуємо перевірений роками авторський метод виробництва
  • Необмежений
    асортимент
    ми залюбки створимо постер за Вашим індивідуальним замовленням
X
Передзвонити Вам?
X
X
Швидке замовлення
X
Список побажань
X
Авторизація